Per Worm – Rost Til Skyerne

I disse tider med politisk korrekthed og konstant frygt for at såre andres følelser, går en troubadour og hans guitar hårde tider i møde. Han prøver så godt han kan. Men det eneste han i perioder får sunget med på er ventemusikken hos statsforvaltningen, når han venter på at få samkvems-tid med sit barn. En ur-komisk forestilling og hyggelig aften i selskab med en musiker, der ikke har mere at miste – og derfor tør sige alt! "Rost Til Skyerne" er en leg med genrerne: koncert, comedy, musical og monolog. En skøn aften, hvor musikerens følelser og tanker mellem numrene bliver tilsat musik. En leg med form, hvor pausemusikken bliver til hovednummeret. Sange og musik er komponeret og fremføres af musikeren og komponisten Per Worm.

Artist info

Forestillingen Rost Til Skyerne kan bookes i foråret 2020

Facebook

Youtube

ROST TIL SKYERNE er en helt nede på jorden, hyggelig aften i teatret, hvor grinene ligger tæt side om side med eftertanken. En leg med de genrer, som du kender fra koncerter, stand-up shows, musicals og monologer. På scenen står musikeren, komponisten og Nordjyden Per Worm. Han er uddannet klassisk guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium.
Han har optrådt med de største danske sangskriverne, bl.a. Niels Hausgaard og Allan Olsen. Han vandt Danmarksmesterskabet i Zulu Comedy Slam i 2011. Med ROST TIL SKYERNE står han nu på scenen i en lille, intim og hverdagsaktuel musikforestilling for det voksne publikum.

Alle kender kunstneren, der træder frem i rampelyset og stråler. Men lige under overfladen lurer tvivlen, smerten, de indre kampe og en konstant lyst til at kunne give sit publikum mere end populærmusik og sange om ulykkelig kærlighed.

MEDVIRKENDE: PER WORM
INSTRUKTION: KRISTOFFER MØLLER HANSEN
KUNSTNERISK KONSULENT: NIELS VENDIUS

Co-Produktion Af Holbæk Teater Og Thy Teater

Varighed: ca. 100 min. incl. pause:

 Anmeldelser:

Nordjyske Stiftstidende ****
“Per Worm mestrer også undervejs et crazy-humoristisk udtryk, lige fra gøgekuk til nymodens hundeliner. Hvad der skal forstås ved det må opleves i teatret. Det skal der nok blive lejlighed til. Per Worm ligner i dén grad en upcoming star.” (Otto Pretzmann, 23. januar 2019)